Over ons

AMECO Blauwstaal is de specialist in het vervaardigen, bewerken en monteren van (blauw)staalconstructies.  Wij bieden al ruim 25 jaar vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit tegen een heldere prijs.

DSC_6048

Oplossingen op maat

Wij ontwerpen en vervaardigen plaatwerk en lichte constructies. Daarnaast verzorgen wij apparatenbouw voor de voedingsmiddelenindustrie, machinefabrieken en bouwbedrijven. Wij bieden oplossingen op maat. Het Scheepvaartmuseum, NEMO Amsterdam, en zelfs Het Koninklijk Huis weten ons te vinden voor plaat- en constructiewerk met een hoog kwaliteitsniveau.  AMECO Metaal denkt met u mee en weet voor elk probleem een passende oplossing vinden.

DSC_5711

De puntjes op de i

In onze ruime werkplaats in Zaandam beschikken wij over een modern machinepark waarmee we kunnen knippen, walsen, zetten en lassen. Onze VCA gecertificeerde medewerkers zijn zeer gedreven. Wij zorgen voor een perfecte afwerking van ieder product en voor snelle levering. Dankzij de volledig ingerichte servicewagen van Ameco Metaal kunt u rekenen op snelle en vakkundige montage op locatie. Natuurlijk is ook laswerk en technisch onderhoud mogelijk. AMECO Metaal zet altijd de puntjes op de i.

Duidelijk

Dankzij ons Solid Edge 3D CAD systeem, kunnen wij u van tevoren altijd een helder beeld geven van het uiteindelijke resultaat. Ook over de investering die u doet zijn wij helder. Duidelijke prijsafspraken, geen verrassingen achteraf. Verrichten wij werk op nacalculatie, dan ontvangt u hier altijd altijd duidelijk gespecificeerde overzichten van.

Ons motto: onze kwaliteit is geen toeval

Johan

Johan Meester

Directeur

One Comment

 1. Elise Zonneveld Reply 5 juli 2015 15:15

  Graag wil ik weten of het mogelijk is om een trap met staal blauw te bekleden. het gaat om een dichte trap met 1 bocht er in.
  Aan welke prijs moet ik denken?
  Graag een reactie.
  Groet,

  Elise Zonneveld

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*